Her ser du, hvordan Kärcher gør en forskel!

Home & Garden

home&garden side by side mini
Kärchers Home & Garden rengøringsudstyr til brug i hjemmet, til haven og til bilen. I vores store sortiment af rengøringsudstyr til privat brug finder du alt hvad du behøver til at gøre rengøringen til en let leg - uanset om vi taler om udendørs eller indendørs

Professional

professional anthracite
Med Kärchers professionelle rengøringsmaskiner er du sikret en økonomisk og miljøvenlig rengøring. Vi tilbyder en bred vifte af produkter til Industri, Hotel- og restaurationsbranchen, Landbrug m.m.

Produkttester for Kärcher

Bliv produkttester

Bliv skrevet op og få besked næste gang vi søger nye produkttestere.
Vinduesvasker WV 2 Plus

Vinduesvasker WV 2 Plus

Ny forbedret vinduesvasker.
MC_130_teaser_forside

Outdoor/Belos

Professionelle redskabsbærere - Nyheder og kampagner.
prof_teaser_forside

Transport

Logostik handler om timing og præcis kooridnering.

News

hd_hds_banner_lille_forside

Koldt eller Varmt vand...

Hvilken passer til dit behov..
Find ud af det her
...mere
1_halvaar_2016_lille
Se vores nye katalog her.. ...mere
header_tv_wv75_102x55

Se vinduesvasker kampagnen er

...mere
Minions_lille_image_konkurrencenSlut

Konkurrencen er slut

Vinderne vil få direkte besked. ...mere

Innovation. Kvalitet. Effektivitet.

Kärcher opfandt højtryksrenseren i 1950 – og fortsætter til stadighed med at genopfinde og forbedre igen og igen. Mere end 1300 aktive patenter og over 100 internationale designpriser er bevis for vores begejstring for innovation og kvalitet. Vi forsker konstant i hvordan vi kan gøre rengøring nemmere og mere effektiv for vores kunder – samt hvordan vi kan reducere forbrug af vand, strøm og kemikalier til gavn for både miljøet og økonomien.

I dag er Kärcher en af verdens største leverandører af rengøringsmaskiner til professionelle og private kunder. Vores store viden om rengøring og vores brede udvalg af tilbehør og rengøringsamidler, sikrer den mest effektive løsning til alle typer rengøringsopgaver.

Sponsoraktiviteter.
Kärcher er officielt sponsor for det verdensberømte Dakar rally, hvor vi genanvender vandet så forbruget af rent vand reduceres med op til 85%. Desuden sponserer eller deltager vi i rengøring af berømte landmarks/ikoniske bygningsværker rundt om i verden – som Mount Rushmore i USA, London Eye i UK og Kristusfiguren i Brasilien. Alt sammen noget der giver os en fantastisk mulighed for at teste vores produkter og viden under ekstreme forhold.

Bæredygtighed.
Kärchers har fokus på bæredygtig vækst og vi er bevidste om vores sociale ansvar. Vores ”code of conduct” er baseret på UN Compact og er bindende for alle vores lokationer og underleverandører. Derfor støtter vi også organisationer som The Global Nature Fund og Clean Water for the World.
... More